menu

Mis tunne on olla mittesuitsetaja?

Kui ma olin suitsetaja ei suutnud ma end kunagi ette kujutada õnneliku mittesuitsetajana. Ma olin veendunud, et pean elu lõpuni mingitel hetkedel suitsunälga taluma ning mu elu ilma oma “väikese sõbrata” oleks masendav, ärritav ning midagi oleks justkui kogu aeg puudu.

Mu arvamus ei saanud olla kaugemal tõest. Päeval, kui ma jätsin suitsetamise, ei kaotanud ma mitte sõbra, vaid tapsin vaenlase. Nüüd mittesuitsetajana võin täie aususega väita, et olen õnnelikum, tervem ja mis kõige tähtsam – ma olen vaba. Mul on enam energiat ja mu enesekindlus ning eneseaustus ei ole enam võrreldavadki varasemaga. Külmad käed, loidus, masendus ja paanikahood on möödanik .emotsioon

Ma kurvastan ikka kui mu meeskond kaotab ja tähistan kui nad võidavad. Ma armastan ikka oma perekonda ning lisaks saan ma nüüd nendega rohkem aega veeta, sest ei pea otsima vabandusi, et neid omapead jättes oma nikotiininälga kustutama minna. Ma ei kannata ikka veel silmaotsastki kaalikat ega kuivkäimlaid. Kiilanemine teeb mulle ikka veel muret ja ma muretsen oma lähedaste heaolu pärast… Ma lihtsalt ei pea enam suitsetama, kõik.

Ka sul on võimalik jätta lisakoorem seljataha lihtsalt ja koheselt – kui sul on kahtlusi, kõhklusi või küsimusi, siis kirjuta või helista meile

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.